WhatsApp kullanıcı sayısına yönelik dudak uçuklatan sayı

WhatsApp Kullanıcı Sayısı Sürekli Artıyor!

Meta’ya bağlı olan WhatsApp, kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Şirketin CEO’su Mark Zuckerberg, yapılan yeni açıklamaya göre WhatsApp’ı her ay 3 milyarın üzerinde kişinin kullandığını duyurdu.

Dünya nüfusunun 8 milyarın üzerinde olduğu düşünüldüğünde, bu kullanıcı sayısının ne kadar yüksek olduğu daha net bir şekilde anlaşılıyor.

WhatsApp, Her Ay Milyarlarca Kullanıcıya Ulaşıyor

16 yıl önce hizmete sunulan WhatsApp, 2014 yılında şu anki adı Meta olan Facebook tarafından satın alındığında kullanıcı sayısını artırmaya devam etti. 2020 yılında 2 milyarlık kullanıcı sayısına ulaşan WhatsApp’ın, 5 yıl içinde kullanıcı sayısını neredeyse ikiye katladığı belirtiliyor.

Related Posts

Dolandırıcılığa karşı “çoklu kimlik doğrulaması” tavsiyesi

Dolandırıcılık olaylarına karşı cep telefonundaki banka ve benzeri uygulamalarda kullanılabilen çoklu kimlik doğrulamasının, yaşanabilecek parola kırılma durumlarında etkili korunma yöntemi olduğu belirtildi.

Bilim insanları dilin haritasını çıkardı

Araştırmacılar, canımızın nasıl tatlı çektiğini anlamanın obeziteyle mücadeleye yardımcı olabileceğini söylüyor.

Yapay zeka asistanı Gemini’ye doğrudan erişim genişletildi

Samsung, Galaxy A Serisi’nin bazı modellerinde, tek tuşla Google’ın yapay zeka (A) destekli asistanı Gemini’ye doğrudan erişimi genişletti.

Karting heyecanı İstanbul’da başlıyor

2025 MOTUL Türkiye Karting Şampiyonası’nın 2. ayağı, 10-11 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek. Organizasyon, 10 Mayıs Cumartesi günü antrenman seanslarıyla başlayacak. 11 Mayıs Pazar günü ise saat 10.00’da yarı final, saat 13.00’te ise final yarışları gerçekleştirilecek.

Çamurdan çıkan mucize! Elektrik üretiyor! Dünyayı sarsan gelişme

ABD’nin Oregon eyaleti kıyılarındaki çamur düzlüklerinde bulunan yeni bir bakteri türü, bilim insanlarını şaşkına çevirdi. Candidatus Electrothrix Yaqonensis olarak adlandırılan bu mikroorganizma, gövdesi boyunca elektrik iletebilme yeteneğiyle …

Araştırma sonuçları yayımlandı: Bebeklerin ilk adımında genetik ve çevre etkisi

Yeni bir araştırma, bebeklerin ilk adımlarını ne zaman attığının sadece çevresel koşullara değil, aynı zamanda genetik mirasa da bağlı olduğunu ortaya koydu. Çalışmaya göre bebeklerin 9 ila 15 ay arasında yürümeye başlamasında hem genetik hem çevresel etkenler birlikte rol oynuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir